Επίθεση άνδρα με μαχαίρι και τσεκούρι εναντίον επιβατών τρένου στη Γερμανία

6D8EBE83E72B85B607A9FD6C3148E884

Ανδρας με μαχαίρι και τσεκούρι επιτέθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε επιβάτες του περιφερειακού τρένου κοντά στο Βίρτσμπουργκ, στη Βαυαρία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τραυμάτισε πολλούς επιβάτες, κάποιους από τους οποίους ιδιαίτερα σοβαρά. Ο ίδιος ο δράστης, σύμφωνα με το περιοδικό Focus, έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

Ασυνόδευτος πρόσφυγας 17 ετών από το Αφγανιστάν ο δράστης

Αφγανός 17 ετών ήταν, σύμφωνα με τον Βαυαρό υπουργό Εσωτερικών Γιοάχιμ Χέρμαν, ο δράστης της επίθεσης. Όπως δήλωσε ο κ. Χέρμαν, επρόκειτο για άτομο που έφθασε στην Γερμανία ως ασυνόδευτος πρόσφυγας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών ενώ προσπαθούσε να διαφύγει. Από τα περίπου 21 άτομα στα οποία επιτέθηκε, σοβαρά τραυματισμένα είναι τα τρία, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται από τα τοπικά ΜΜΕ.

Αυτοσχέδια σημαία του Ισλαμικού Κράτους βρέθηκε στο δωμάτιο του νεαρού Αφγανού

Σημαία της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος βρέθηκε στο δωμάτιο του Αφγανού πρόσφυγα, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιόακιμ Χέρμαν. «Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο δωμάτιο όπου ζούσε βρέθηκε αυτοσχέδια σημαία του Ισλαμικού Κράτους», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF ο Βαυαρός υπουργός προσθέτοντας ότι, σύμφωνα με μαρτυρία, ο νεαρός Αφγανός φώναξε «Αλλάχ Ακμπάρ» την ώρα της επίθεσης.

 

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.