Στη Β. Θάνου ο Γ. Αμανατίδης για την αλληλογραφία στην υπόθεση Siemens

amanatidis

Κατόπιν σχετικού αιτήματος της προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, μετέβη προ ολίγου στο Μέγαρο του Αρείου Πάγου και ενεχείρισε στην κα πρόεδρο το σύνολο της υπηρεσιακής αλληλογραφίας μεταξύ της Μεταφραστικής Υπηρεσίας του υπουργείου Εξωτερικών και της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών που αφορά στη μετάφραση του παραπεμπτικού βουλεύματος για την υπόθεση της Siemens.

«Ανταποκρινόμενος στο αίτημα της προέδρου του Αρείου Πάγου, κας Θάνου Βασιλικής, στα πλαίσια των κυβερνητικών ενεργειών για την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης της Siemens και με εντολή του υπουργού Εξωτερικών, κ. Νίκου Κοτζιά παρέδωσα προ ολίγου το σύνολο της υπηρεσιακής αλληλογραφίας ανάμεσα στην Μεταφραστική Υπηρεσία και στην Εισαγγελία Εφετών Κακουργημάτων Αθηνών» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γ.Αμανατίδης στον Άρειο Πάγο.

Ο κ.Αμανατίδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ανέφερε πως «…να είστε σίγουρος ότι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να υπάρξει καμία απολύτως παραγραφή». Ανέφερε ακόμη πως (ο εισαγγελέας} έχει παραλάβει το σύνολο της αλληλογραφίας, θα εξεταστεί και θα προβεί στις δικές του ενέργειες».

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.