Μιχάλης Κόκκινος: «Στη Ρωσία υπάρχουν Έλληνες που κρατούν ψυχή και καρδιά Ελληνική»

kokkinos

 

«Στη Ρωσία υπάρχουν Έλληνες που κρατούν ψυχή και καρδιά Ελληνική» τόνισε σε δηλώσεις του, την Τρίτη, 19 Απριλίου 2016, ο Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού κ. Μιχάλης Κόκκινος, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για την παρουσίαση της Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων «2016-Έτος Ελλάδας στη Ρωσία», σε σχέδια της ΓΓΕΕ και με αφορμή το αφιερωματικό έτος Ελλάδας-Ρωσίας. 

Με έντονα χρώματα και έμπνευση από χαρακτηριστικά πολιτιστικά στοιχεία των δύο χωρών, τα τέσσερα γραμματόσημα συμβολίζουν τους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας και Ρωσίας, αποτυπώνοντας παράλληλα την επιθυμία το Έτος Ελλάδας-Ρωσίας να γίνει αφορμή για οικοδόμηση ακόμη ισχυρότερων δεσμών μεταξύ των δύο λαών.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, η υπεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων των ΕΛΤΑ, Ελένη Κοντού και ο Ειδικός Εκπρόσωπος και Συντονιστής για το Έτος Ελλάδας στη Ρωσία, Πρέσβυς ε.τ., κ. Ηλίας Κλης.

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο της εκδήλωσης και τις δηλώσεις του κ. Κόκκινου.

 

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.