H Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού στην 3η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

food_expo_greece_final

food_expo1  H Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού    συμμετείχε  με περίπτερο στην 3η Διεθνή Έκθεση  Τροφίμων και  Ποτών, FOOD EXPO 2016, από τις 19  μέχρι τις 21 Μαρτίου  2016.
Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 900  εκθέτες  από την Ελλάδα, την Μεσόγειο και όλο τον  κόσμο με  αποτέλεσμα η έκθεση να αποτελεί την πλέον  κομβική  εμπορική συνάντηση του κλάδου στην  Νοτιοανατολική  Ευρώπη.

 

 

food_expo2Η Γ.Γ.Α.Ε. συμμετείχε με σκοπό την στήριξη του ομογενούς επιχειρηματία του κλάδου Τροφίμων και Ποτών και πράγματι το περίπτερο της Γ.Γ.Α.Ε. επισκέφθηκαν ομογενείς επιχειρηματίες από διάφορες χώρες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης.
Μερικοί εξ αυτών είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με τον Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού κ. Μιχάλη Κόκκινο, ο οποίος επισκέφθηκε την έκθεση και το περίπτερο της Γ.Γ.Α.Ε. στις 21 Μαρτίου και συναντήθηκε με Έλληνες επιχειρηματίες από την Κανμπέρρα της Αυστραλίας, από την Ολλανδία και από την Σλοβακία, οι οποίοι βρίσκονταν στο περίπτερο της Γ.Γ.Α.Ε. κατά την διάρκεια της επίσκεψής του.

Facebook Comments

POST A COMMENT.