Εφαρμογή της Κάρτας Αλληλεγγύης στην περιφέρεια του Πειραιά

γιατρός

Θετικά ανταποκρίθηκαν Γιατροί και Οδοντίατροι του Ιατρικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά (ΙΣΠ & ΟΣΠ) στην Κάρτα Αλληλεγγύης για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στην κρίσιμη εποχή που διανύουμε, κατά την οποία η οικονομική κρίση λαμβάνει κυρίως ανθρωπιστικές διαστάσεις, η ιατρική κοινότητα στέκεται αρωγός στον πολίτη, στον ασθενή και στις ευπαθείς ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, 125 Ιατροί, 14 Διαγνωστικά Κέντρα και 39 Οδοντίατροι μετέχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα στήριξης των δημοτών της περιφέρειας Πειραιά μέσω της Κάρτας Αλληλεγγύης, που ξεκίνησε να λειτουργεί ήδη με επιτυχία.

Ο κατάλογος των συμμετεχόντων γιατρών συμπληρώνεται και ανανεώνεται κάθε 1η και 15η του μήνα, ενώ για την ενημέρωση συναδέλφων γιατρών και κοινού, τα ονόματα θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΙΣΠ (www.ispeiraias.gr). Έντυποι κατάλογοι υπάρχουν και στα στα γραφεία του ΙΣΠ, στην οδό(Αγ. Κων/νου 5, δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Προγραμματίζεται σύντομα, οι κατάλογοι να κοινοποιούνται στους Δήμους της περιοχής ευθύνης του Ιατρικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, καθώς και σε όσους ιστότοπους επιθυμούν να τους αναρτήσουν.

Facebook Comments

POST A COMMENT.