Στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αλ Σίσι

BBAE6E3BEA4197CBCF979E8FC4EFEFE8

Τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα από σήμερα Τρίτη έως την Πέμπτη θα τον υποδεχθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις 15.00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Έπειτα από την κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ηγετών, θα πραγματοποιηθούν διευρυμένες διαβουλεύσεις των  δύο κυβερνητικών αντιπροσωπειών ενώ τέλος θα ακολουθήσουν δηλώσεις του Αιγύπτιου  Προέδρου και του πρωθυπουργού στον Τύπο.

Αύριο, Τετάρτη το πρωί θα πραγματοποιηθούν Διευρυμένες Τριμερείς Διαβουλεύσεις μεταξύ της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ελληνικής Δημοκρατίας ενώ θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ του Αλέξη Τσίπρα, του Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι και του Νίκου Αναστασιάδη. Πριν από την Τριμερή θα έχουν προηγηθεί κατ’ ιδίαν συναντήσεις του κ. Αλ-Σίσι με τον κ. Αναστασιάδη του κ.Αναστασιάδη με τον κ. Τσίπρα και κατ’ ιδίαν συνάντηση του προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας

Ο Αιγύπτιος Πρόεδρος φτάνοντας στην σήμερα θα επισκεφθεί αρχικά το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και εν συνεχεία θα τον υποδεχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου εν συνεχεία θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Αλ-Σίσι με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ενώ την Πέμπτη το πρωί θα υπάρξει συνάντηση του Αιγύπτιου Προέδρου με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Facebook Comments

POST A COMMENT.