«Από την ομορφιά μιας ελιάς… στον κίνδυνο του καρκίνου του δέρματος»

ελιά

Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος – Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος (4/5) και την Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος (4-8/5), η Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ) προσφέρει δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

Στόχος της εκστρατείας, που γίνεται από το 2000, και όλων των συμμετεχόντων εθελοντών δερματολόγων είναι η κινητοποίηση και η σωστή ενημέρωση σχετικά με τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Η εκστρατεία αυτή πραγματοποιείται από 4 έως 8 Μαΐου 2015,  με την υποστήριξη των Δερματολογικών Εργαστηρίων Avène και της φαρμακευτική LEO ΕΛΛΑΣ.

Καλώντας τον αριθμό 215 215 2223, από κάθε περιοχή της χώρας, ενημερώνεται το κοινό σε ποιους δερματολόγους μπορεί να απευθυνθεί, για τη δωρεάν εξέταση του δέρματος για τυχόν ύποπτες βλάβες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κανονιστεί εγκαίρως ραντεβού με το γιατρό. Οι εξετάσεις θα γίνονται από 4 – 8  Μαΐου 2015 στα ιδιωτικά ιατρεία των συμμετεχόντων δερματολόγων και στα εξωτερικά ιατρεία των δερματολογικών νοσοκομείων που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Για πληροφορίες,  μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τη σελίδα facebook Euromelanoma Greece.

Ρούλα Σκουρογιάννη

Facebook Comments

POST A COMMENT.