ΝΝ: Σε τρεις άξονες με στόχο την οικογένεια

-insurance-

Φροντίδα, διαφάνεια και δέσμευση είναι οι τρεις οδικοί άξονες για την ΙΝG, η οποία ονομάστηκε και πάλι σε ΝΝ στις 5 Απριλίου, διαχωρίζοντας τις τραπεζικές εργασίες του Ομίλου από τις ασφαλιστικές. Στόχος της ΝΝ η προστασία και φροντίδα της οικογένειας βάσει των πολιτικών και των καλύψεων του Ομίλου μέσα από την ανάπτυξη δικτύου, bancassurance και κατευθείαν πωλήσεων.

της Ελενας Ερμείδου

Αναφερόμενος στις προοπτικές της ΝΝ, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Luis Miguel Gomez, τόνισε ότι η ασφαλιστική έχει τριπλασιάσει τα κέρδη της και έχει αυξήσει το χαρτοφυλάκιο του πελατολογίου της κατά 30.000 ονόματα. Χαρακτηριστική η δήλωση του, διαψεύδοντας φήμες ότι η ασφαλιστική πρόκειται να αποχωρήσει από την Ελλάδα το 2016, «είμαστε εδώ για να μείνουμε ότι και να γίνει».

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του Ομίλου ΝΝ δεν θα διαφοροποιηθούν, και ο Όμιλος θα συνεχίσει να παρέχει την αξία, την καθοδήγηση και την ποιότητα υπηρεσιών που περιμένουν οι πελάτες του. Στο σημείο αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να ειπωθεί ότι τα τελευταία δύο χρόνια η ING μετέτρεψε πλειάδα ισόβιων συμβολαίων ζωής και υγείας σε ετησίως ανανεούμενα για να μειώσει τα κόστη της και τις υποχρεώσεις απέναντι στους ασφαλισμένους,

Όπως έχει δηλώσει ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος  της ING Insurance, Lard Friese, «Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το “NN” ως το μελλοντικό όνομα και λογότυπό μας. Οικοδομούμε έναν νέο οργανισμό, που θα φέρει κάτω από μία δυναμική και ανταγωνιστική επωνυμία τρεις σπουδαίες και κυρίαρχες επωνυμίες της Ευρωπαϊκής αγοράς στους τομείς των Ασφαλειών και της Διαχείρισης Κεφαλαίων.
Μολονότι η επωνυμία “NN” είναι νεοσυσταθείσα, έχει τις ρίζες της σε μια πλούσια κληρονομιά. Επειδή επιθυμία μας είναι να διατηρήσουμε την αναγνωρισιμότητα και να μείνουμε κοντά στους πελάτες μας σε πολλές αγορές ανά τον κόσμο, θα ορίσουμε σε τοπικό επίπεδο στις διάφορες χώρες συνοδευτικές επιχειρηματικές επωνυμίες στη νέα επωνυμία “NN”».

Υπενθυμίζεται την αποπληρωμή της προς το Ολλανδικό κράτος από το πακέτο διάσωσης που έλαβε πραγματοποίησε η ING Group, έξι μήνες νωρίτερα. Σταθμός στην απόφαση αυτή στάθηκαν οι έλεγχοι που διεξήχθησαν από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα τα αποτελέσματα των οποίων ήταν θετικά και η ING πήρε το διαβατήριο για το επόμενο στάδιο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αποπληρωμής η τελευταία δόση οφείλονταν για το Μαίο του 2015. Με την εξόφληση του δανείου που έλαβε η ING από το κράτος έχει καταβάλλει 10 δισεκατομμύρια ευρώ συν 3,5 δισεκατομμύρια οι τόκοι.

Πηγή: www.sofokleousin.gr

Facebook Comments

POST A COMMENT.