Gala Dinner για τα 91 Χρόνια Μαρία Κάλλας

Μια λαμπερή βραδιά για  τα «91 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ»  είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 στο Περιστύλιο του Ίδρυματος Ευγενίδου.

Μαρία ΚάλλαςΜετά το cocktail που έφερε το όνομα της Μαρία Κάλλας, οι καλεσμένοι πέρασαν στον δεύτερο όροφο με τον εντυπωσιακό θόλο και τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς, όπου έγινε το δείπνο της βραδιάς επιμελημένο από τους chefs του Metropolitan.

Η Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Μαρία Κάλλας, κυρία Λιάνα Σκουρλή, προλόγισε τη βραδιά, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους και τους χορηγούς  και κάλεσε στο βήμα την επίτιμη Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της φετινής εκδήλωσης, κ. Κατερίνα Παναγοπούλου, Εθνική Πρέσβυ της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι.  

Η βραδιά ξεκίνησε με την εντυπωσιακή mezzo σοπράνο Κασσάνδρα Δημοπούλου και τον τενόρο Φίλιππο Μοδινό και ακολούθησε η μεγάλη καλεσμένη της εκδήλωσης, η διάσημη σοπράνο Έλενα Κελεσίδη, η οποία έκλεισε το πρώτο μέρος με γνωστές άριες που ερμήνευσε η Μαρία Κάλλας.

Μετά το δείπνο, το δεύτερο μέρος άνοιξε η διεθνούς φήμης ακορντεονίστρια Ζωή Τηγανούρια πλαισιωμένη από τον γνωστό πιανίστα Νίκο Αβατάγγελο σε μια σειρά διεθνών επιτυχιών.

Τα έσοδα της εκδήλωσης «91 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ» του Σωματείου «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας», θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του υπό διαμόρφωση  Μουσείου «Μαρία Κάλλας» επί της οδού Μητροπόλεως 44, πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο το μεγάλο Όραμα της Προέδρου του Σωματείου, κυρίας Λιάνας Σκουρλή και του Δ.Σ.

Στο τέλος της βραδιάς ένα υπέροχο δώρο περίμενε όλους τους καλεσμένους: Σε ένα συλλεκτικό cd, η φωνή της μεγάλης ντίβα ενώθηκε με τις συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια, χορηγημένο από την  ACTIVAD.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γ.Καμίνης.

Facebook Comments

POST A COMMENT.