Ταξιδιωτική ασφάλιση από την INTERAMERICAN για τον Πολιτισμό και την Ειρήνη

Photo_Rosarte

Τη χορηγική υποστήριξή της προσέφερε η INTERAMERICAN για την ασφαλιστική κάλυψη της ελληνικής συμμετοχής σε δύο διεθνή δρώμενα για τον πολιτισμό και την ειρήνη. Η εταιρεία χορήγησε ταξιδιωτική ασφάλιση στην Παιδική Χορωδία Rosarte, που συμμετείχε στην 8η Ολυμπιάδα Χορωδιών, στη Ρίγα Λετονίας, καθώς και στην αποστολή ομάδας μαθητών και μαθητριών με πρωτοβουλία του Κέντρου Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη (ΚΕΔΕ) στην κατασκήνωση ειρήνης, στην Κυρήνεια της Κύπρου.

Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο για την Παιδική Χορωδία Rosarte

Συγκεκριμένα, η INTERAMERICAN υποστήριξε ασφαλιστικά το ταξίδι των 70 μελών της Παιδικής Χορωδίας Rosarte, που στη Λετονία τον περασμένο Ιούλιο κατέκτησε την κορυφαία θέση και το χρυσό μετάλλιο για δεύτερη φορά – η πρώτη ήταν το 2008 στην Ολυμπιάδα του Γκράτς της Αυστρίας. Η χορωδία συμμετείχε στην πλέον δύσκολη και απαιτητική κατηγορία του διαγωνισμού (Champion Competition), αμιλλώμενη παιδικές χορωδίες με διεθνείς διακρίσεις, υπό τη διεύθυνση της κ. Ρ. Μαστροσάββα, που είναι και η ιδρύτριά της.

Κατασκήνωση ειρηνευτικής πρωτοβουλίας

Επίσης, η INTERAMERICAN καλύπτει και το ταξίδι των 10 μελών της ομάδας του ΚΕΔΕ στην Κύπρο για τους σκοπούς της διεθνούς κατασκηνωτικής συνάντησης νέων στην Κύπρο, από τις 4 έως τις 10 Αυγούστου. Τα «εργαστήρια νέων για την επίλυση συγκρούσεων» οργανώνονται ανελλιπώς από το 2000, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Ειρηνευτικής Πρωτοβουλίας Γυναικών Ελλάδος, Τουρκίας και Κύπρου (WINPEACE), κάθε καλοκαίρι.

Η χορηγική ενέργεια της εταιρείας βασίζεται στην αξιοποίηση των εταιρικών δυνατοτήτων για ασφαλιστικές παροχές, όπως προβλέπεται στρατηγικά στο σχέδιο κοινωνικής υπευθυνότητας «Πράξεις Ζωής». 

 

Ρούλα Σκουρογιάννη

Facebook Comments

POST A COMMENT.