2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Half marathon

Οι κορυφαίοι δρομείς συμμετέχουν στο 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

Μια πλειάδα καταξιωμένων αθλητών των μεγάλων αποστάσεων θα βρίσκεται ανάμεσα στους 8.570 και πλέον δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή στον 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και θα πλημμυρίσουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης το βράδυ της 19ης Οκτωβρίου.

Οι κορυφαίοι εκπρόσωποι των δρόμων αντοχής θα δώσουν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη το μεθεπόμενο Σάββατο, συμμετέχοντας σε μια μοναδική γιορτή, που θα συνδυάζει μαζικότητα αλλά και σπουδαίες επιδόσεις, αφού η άριστα επιλεγμένη διαδρομή και η ποιότητα του οδοστρώματος ευνοούν για κάτι τέτοιο.

Συμμετοχή στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο των 21,1 χλμ. έχουν δηλώσει μεταξύ άλλων πρωταθλητές όπως ο Μιχάλης Παρμάκης, ο Κώστας Πούλιος, ο Αντώνης Παπαδημητρίου και ο Κώστας Δρόσος, τους οποίους θα πλαισιώσουν ο Δημήτρης Τσιούνης, ο Γιάννης Κρέκας και ο Ιάσων Ιωαννίδης.

Επιπλέον, παρόντες αναμένεται να είναι ο τριαθλητής Γρηγόρης Σκουλαρίκης και η αδερφή του Χαρά Σκουλαρίκη, καθώς επίσης η Μάγδα Γαζέα, η Ντενίζ Δημάκη, η Βασιλική Καραγεωργάκη και η Ευθυμία Πουλιοπούλου.

Στη λίστα των συμμετοχών περιλαμβάνεται και ο Παύλος Αποστολίδης του διοργανωτή «Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων», που θα τρέξει στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ., έχοντας στο ενεργητικό του τη νίκη στην αντίστοιχη κούρσα 5.000 μ. του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» τον περασμένο Απρίλιο.

Στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ. έχουν δηλωθεί και δύο αστέρια του αθλητισμού της Θεσσαλονίκης, που διαπρέπουν εκτός στίβου: Ο κολυμβητής Άρης Γρηγοριάδης και ο ποδηλάτης Γιάννης Ταμουρίδης, κάτοχοι παγκόσμιων τίτλων στα αθλήματά τους.

Ο 2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και ο Δρόμος Υγείας 5.000 μ. πραγματοποιείται από τον «Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων» σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από τον Οργανισμό «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Επίσημοι υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η WIND, η Lucozade, τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, η Sport 2000, η ΕΥΑΘ, η DHL, η InterTruck, τα Φροντιστήρια Μπαχαράκη και το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, ενώ επίσημοι προμηθευτές είναι η MLS, η Αδαμίδης Α.Ε., η Dole, τα Φυτώρια Βασιλειάδη και η Honeybee Audiovisual.

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.