Ανώριμες αντιπαραθέσεις στη συνάντηση των G20

G20

Παιδαριώδεις και ανώριμοι διαξιφισμοί -κατώτεροι της αποστολής των προσώπων που συμμετέχουν και της κρισιμότητας της στιγμής- έλαβαν χώρα στη Σύνοδο Κορυφής της G20 στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Διεθνής σάλος προκλήθηκε  από τις προσβλητικές δηλώσεις για τη Βρετανία  που φέρεται να έκανε ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν  (επισήμως διαψεύδονται). «Και τι είναι η Βρετανία; Ένα μικρό νησί που κανείς δεν του δίνει σημασία εκτός από τους ολιγάρχες που έχουν αγοράσει την Τσέλσι» φέρεται να είπε ο Ρώσος αξιωματούχος!  Σειρά είχε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, έστω και  καθυστερημένα! «Μπορεί να είμαστε ένα μικρό νησί, αλλά εμείς σώσαμε την Ευρώπη από τον φασισμό, καταργήσαμε τη δουλεία και εφήυραμε τα περισσότερα απ’ όσα άξιζαν να εφευρεθούν», είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός μιλώντας στην G20 σύμφωνα με τη Daily Mail. 


Η τέχνη, τα αθλητικά, η λογοτεχνία, η φιλοσοφία, η μουσική και ο στρατός κάνουν τη Βρετανία ένα από τα μεγαλύτερα κράτη του κόσμου, συμπλήρωσε ο Κάμερον.
«Μπορεί η Βρετανία να είναι ένα μικρό νησί αλλά προκαλώ οποιονδήποτε να βρει μια χώρα με πιο υπερήφανη ιστορία και μεγαλύτερη καρδιά».

 

Σχόλιο: Εντάξει mr Braveheart, μπορεί να σας έθιξαν οι Ρώσοι αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Μη φανείτε και ανιστόρητοι πάνω στην οργή σας! Είμαστε και εμείς εδώ!!!! Με ασύγκριτα μεγαλύτερο και Πολιτισμό, (σαφώς πιο υπερήφανη) Ιστορία, Τέχνη, Φιλοσοφία, προσφορά και ιστορική μνήμη. Επειδή δεν ανήκουμε στους G20 δε μας καθιστά ιστορικά αμελητέους….. 

Facebook Comments

POST A COMMENT.