Στην Αίγλη η παρουσίαση της έκδοσης “Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΛΥΠΤΗ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΛΑΚΗ”

exofyllo_ekdosis

Το Κέντρο Νεοκλασσικής Γλυπτικής «ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΛΑΚΗΣ» διοργανώνει μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την παρουσίαση της έκδοσης με τίτλο: «Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΛΥΠΤΗ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΛΑΚΗ», τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 στις 13:00, στην ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ – Αίθουσα «Prive».

PromExpo Book ThumbnailΣτην εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Παγκρητίου Ενώσεως, χαιρετισμό θα απευθύνει ο  Γεώργιος Μαριδάκης, Πρόεδρος Παγκρητίου Ενώσεως αλλά και η κα Γωγώ Χατζηνικολάου, Πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού, που στηρίζει την εκδήλωση ως χορηγός επικοινωνίας.

Την  έκδοση θα προλογίσει ο Αντιναύαρχος Γεώργιος Π. Χρανιώτης, ΠΝ (ε.α.), Ιδρυτής και Πρόεδρος του Κέντρου Νεοκλασσικής Γλυπτικής «Νίκος Σοφιαλάκης», ενώ, αναλυτική παρουσίαση του έργου θα γίνει από το Δημήτρη Παυλόπουλο, Επίκουρο Καθηγητή Ιστορίας της Τέχνης, του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και από τη Ζέττα Αντωνοπούλου, Ιστορικό Τέχνης, Προϊσταμένη Ιστορικού Αρχείου του Δήμου Αθηναίων και Υποψήφια Διδάκτορα του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την εκδήλωση συντονίζει η κα Δήμητρα Δονδώρου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Κέντρου Νεοκλασσικής Γλυπτικής «Νίκος Σοφιαλάκης» και χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το ΑΠΕ, η ΕΑΕΤΕ, το Days of Art in Greece και το innews.

Μετά την παρουσίαση της έκδοσης θα ακολουθήσει cocktail στο φουαγιέ της Αίθουσας «Prive»

EAETE   AΠΕINNEWSDAYS OF ART

Facebook Comments

POST A COMMENT.